Selecteer een pagina

Samen succesvol tenderen

Op  21-09-2018 is het “Beste Plan” percentage van door MGciviel geschreven EMVI-plannen:

82%

Veel inhoudelijke kennis

De aannemerij heeft veel inhoudelijk kennis in huis als het om technische invulling van infra-projecten gaat. De kunst is om dit zo helder mogelijk op papier te krijgen en dat blijft toch een vak apart. Dat vraagt om ervaring, de juiste vragen, kritische blik en schrijfvaardigheden in combinatie met een ondersteunende vormgeving. Ook worden tenders steeds complexer met onderwerpen zoals social return, duurzaamheid en innovatie. Wij helpen u daarmee.

Voorkom discussie en frustratie

Opdrachtgevers vinden het vaak moeilijk om goede EMVI-criteria op te stellen. MGciviel is EMVI-specialist en actief aan de opdrachtgevers- en de opdrachtnemerskant en weet exact waar de schoen kan wringen. Wilt u discussie en frustratie bij tenders voorkomen? Wij kunnen helpen bij het opstellen van onderscheidende EMVI-criteria en adviseren zodat de expert aan tafel komt.

Wij hebben een unieke aanpak

Onze aanpak is doordacht en blijft zich ontwikkelen op basis van de behaalde resultaten. Echter onze aanpak blijft maatwerk op basis van uw behoefte. We helpen op allerlei verschillende manieren. Neem gerust contact met ons op.

 

EMVI-plan.nl is onderdeel van MGciviel

MGciviel levert adviesdiensten op het gebied van innovatieve contractvormen en procesmanagement voor zowel opdrachtgevers als aannemers (MKB). Waaronder o.a. Systeemgerichte contractbeheersing, Systems Engineering, EMVI plannen en tenders. Tevens leveren wij op interim basis ondersteuning voor uw organisatie.

Contactgegevens

Gerben Sloothaak 
 
T: 06 39 588 342
E: gerben.sloothaak@mgciviel.nl

 43